Szórakozás

Balázs most a Got Talentben szólt be Bereczkinek

A műsorvezető már harmadszor cikizte nyilvánosan az énekest.

Sebestyén Balázs a Hungary’s Got Talent előző adásában gyakorlatilag leripacsozta Bereczki Zoltánt, miután az egyik versenyző egy musicalrészletet adott elő, nem éppen nagy sikerrel. A produkció után Csuja Imre használta a ripacs jelzőt a fiúra, aki nem értette, miért mondta ezt a zsűri.

“Nézz meg egy Bereczki-videoklipet, és látni fogod”– mondta a fiúnak Sebestyén Balázs, majd mikor a versenyző közölte, hogy a musicalsztár a példaképe, Balázs közölte, hogy “édes, de majd kinövöd”. Dombi szerint pedig majd “vizelettel kiürül”.

RTL Klub
RTL Klub

“Magát a műfajt, ezt a mindent betöltő, túlvezérelt színpadi jelenlétet kritizáltuk. Nem a személyt, hanem a színpadi modorosságot. Az előadó művészet extrovertáltságot feltételez, de abból nem mindig a több a jobb” – mondta el a Borsnak az esettel kapcsolatban Dombóvári István.

Sebestyén Balázs – aki a 20111-es Nagy Duett után is ripacsnak titulálta a színész-énekest, majd 2012-ben a Szépségkirálynő című műsor után röhejesként jellemezte a produkcióját – nem kívánt nyilatkozni; Bereczki Zoltán pedig csak annyit mondott, nem foglalkozik Balázzsal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik