Szórakozás

VV Cristofel is jelentkezett a Hungary’s Got Talentbe

A kubai csődör a Való Világ után időről időre csinált valami bődületes baromságot, hogy ideig-óráig rá irányuljon a figyelem. Kezdetben nőveréssel került a reflektorfénybe, aztán jöttek a videoklipek, a meleg prosti ügy, az idősebb barátnő, akinek az oldalán megkomolyodott, de aztán mégsem.

VV Cristofel munkásságán átsuhanva azonban azt látjuk, hogy a zenei próbálkozások állandóak voltak, most még az RTL Klub tehetségkutatójába is elment, hogy bizonyíthasson. Így kétségbeesve arra tudunk következtetni, hogy a reality sztár mindezt tényleg komolyan gondolja.

“Az ismertségre már nincs szükségem, a mai napig imádnak a csajok és mindenki. Felismernek, odajönnek, szeretnek. Nem is érdekel, mit gondolnak mások, én tudom, hogy amit csinálunk, az jó, és abban is biztos vagyok, hogy nekem ez a jövőm. Saját dalokkal léptünk színpadra a Hungary’s Got Talentben, és azt gondolom, hogy a közönség nagyon jól fogadta” – mondta el a Blikknek Cristofel, aki Testosteron Boys nevű formációjával lépett a színpadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik