Szórakozás

Király Tamás: Viktor nem volt elég elesett a továbbjutáshoz

Szerda este véget ért az amerikai The Voice Király Viktor számára, nem tudott bejutni a top12 közé, ezt azonban senki nem éli meg kudarcként. Magyarország így is büszke lehet rá, ráadásul sokszor emlegetett célját is elérte, az Egyesült Államokban megismerték a nevét. Kiesése óta folyamatosan interjúkra jár, a vörös szőnyegen fotózzák és ajánlatok is érkeztek már. Adam Levine közölte, hogy szívesen dolgozna vele, de a többszörös Grammy-díjas Eric Benet is meghívta egy stúdiómeghallgatásra. Viktor édesapja szerint ezt a sikert a műsor nélkül nem tudták volna elérni.

I honestly can’t believe it. People are stoping me to take pictures on red carpet in LA! I feel so blessed. Thank you…

Szerző: Viktor Király2015. november 12.

“Egy célunk volt a versennyel, és azt elértük. Azt akartuk, hogy a fiamat Amerikában olyan módon ismerjék meg, amit képtelenek lennénk saját ma­gunk megvenni, kifizetni. Erre szuper volt a The Voice. A műsornak köszönhetően például Los An­gelesben már megismerik az utcán, és gratulálnak neki. Mi ezt nem tudtuk volna elérni a műsor nélkül” – mondta a Borsnak Király Tamás, aki azt is elárulta, hogy mi okozhatta fia vesztét.

“Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik