Szórakozás

Sztárban sztár: Csobot Adélnak Dolly segít a felkészülésben

Izgalmas produkciókkal, és a szokásos nagy átváltozásokkal készül a vasárnapi adásra a még versenyben lévő öt énekes. Ahogy azt már a Sztárban sztár előző adásának végén megtudhattuk, a sorsolás alapján Tóth Gabi Varga Miklós, Wolf Kati Celine Dion, Csobot Adél Carly Rae Japsen, Peter Srámek Péterfy Bori, Gáspár Laci pedig Donna Summer bőrébe bújik majd. De ez még nem minden.

Az Afterparty című kísérőműsorban az énekesek maguk is választhattak egy-egy előadót, sőt még egy tetszőleges dalt is, amelyet szintén előadnak majd a műsorban. Így Tóth Gabit Madonnaként, Peter Srámeket – abszolút testhezálló módon – Zámbó Jimmyként, Wolf Katit Beyoncéként, Gáspár Lacit pedig Charlie-ként láthatjuk majd.

TV2
TV2

Na és persze Csobot Adél sem maradhat ki a sorból, aki Dollytól a Meghalok, hogyha rám nézel című slágert választotta. Az énekesnő pedig valószínűleg örült a döntésnek, hiszen Facebook-oldala tanúsága szerint mindent megtesz, hogy ifjú kolléganője sikeresen vegye az akadályt.

“Adél múlt héten engem választott “feladatnak”, és egy igen nehéz nótát: Hungária. Meghalok… Tegnap meglátogattuk a próbák alatt és segítettem neki a felkészülésben, valamint elvittem neki az egyik színpadi kellékemet is… Nagyon mozgalmas 2 órát töltöttünk együtt, remélem a hétvégén ügyes lesz, és a közönségnek is tetszeni fog a produkciója!!Én minden esetre nagyon drukkolok neki!” – írja Dolly, aki fotókat is posztolt találkozásról és a közös próbáról.

Adél múlt héten engem választott “feladatnak”, és egy igen nehéz nótát: Hungária. Meghalok…Tegnap meglátogattuk a pr…

Szerző: DOLLY HIVATALOS OLDALA2015. november 11.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik