Szórakozás

Pécsi Ildikó fizetheti a gyerektartást fia helyett

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a bíróság hétfőn hivatalosan is kimondta Pártos Csilla és férje, Szűcs Csaba válását, ahogyan a gyerektartás összegében is döntöttek. Ennek értelmében Pécsi Ildikó fiának visszamenőleg havi 115 ezer forintot, azaz összesen 1,3 millió forintot kellene fizetnie.

A férfi és ügyvédje fellebbeztek az ítélet ellen, ám az összeget akkor is ki kell fizetnie előzetesen. “Ahhoz, hogy a bíróság 115 ezer forintos gyermektartási díjat állapítson meg, ügyfelemnek legalább 550 ezer forintos havi nettó jövedelemmel kellene rendelkeznie. Jelenleg ennek töredékét keresi, amit igazoltunk is a perben. Mivel az ítélet előzetesen végrehajtható a fellebbezésünk ellenére is, ki kell fizetni a megállapított 1,3 millió forintot. Ügyfelem semmiféle megtakarítással nem rendelkezik, összes vagyontárgyát el kellett ugyanis adnia ahhoz, hogy Pártos Csilla helyett is kifizesse korábbi több tízmilliós banki tartozásaikat” – magyarázta a Borsnak dr. Bilkei-Gonzó Dávid.

Mindezekkel együtt, a nem fizetésnek büntetőjogi következményei is lehetnek, így az egyetlen megoldás az lehet, ha Pécsi Ildikó segíti ki a fiát. “Szülőként semmiképp nem hagyjuk, hogy bekövetkezzen a legrosszabb. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk mindent megtenni, hogy segítsünk Csabának ebben a kilátástalan helyzetben” – mondta a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik