Szórakozás

Király Viktortól sírva kért bocsánatot Gwen Stefani

Mindenki legnagyobb sajnálatára igaznak bizonyultak a Wikipedia korai információi, azaz szerda este véget ért a The Voice Király Viktor számára. Gwen Stefani ötfős csapatából a nézők Jeffrey Austinnak és Braiden Sunshine-nak adtak további lehetőséget, az énekesnő pedig Korin Bukowskit mentette meg. A világsztár ugyanakkor nehezen hozta meg a döntését, ami után sírva kért bocsánatot Viktortól.

“Nagyon meglepő volt számomra, hogy miután kiestem, zokogva jött oda hozzám Gwen Stefani, hogy elmondja, mennyire sajnálja, hogy nem engem választott. Már korábban is többször mondta, hogy én már egy profi vagyok, nincs igazából szükségem a segítségére, ezért választott inkább olyat, akit még támogatni kell” – mesélte a Mokkának Viktor, aki azt is elárulta, hogy már most rengeteg felkérést kapott.

“Tudom, hogy nehéz elhinni, de nem bánkódom. Már megváltozott az életem, mert Amerika megismerte a nevemet. Folyamatosan leállítanak Los Angeles utcáin is, hogy közös fotót meg autogramot kérjenek tőlem. Most pedig, közvetlenül a kiesésem után már csörgött a telefonom, hívnak interjúkra és stúdiómeghallgatásokra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik