Szórakozás

Mennyire menő kocsiért adnád oda a csajodat?

Újabb videóval sokkol Joey Salads, a Youtube ismert fenegyereke. A leginkább bizarr átveréseiről, és hátborzongató emberkísérleteiről ismert vlogger volt az, aki videót készített arról, hogy mennyire egyszerű „drogot” csempészni egy nő italába, illetve aki megmutatta, hogy egy kiskutya elég hozzá, hogy egy kisgyermek szó nélkül elmenjen egy vadidegennel.

Salads most kicsit keverte két kedvenc műfaját, és egyszerre átverős és kísérletező videót készített. A szituáció a következő: egy férfi áll egy út szélén, kétségtelenül hipermenő, vadonatúj Chevrolet Camarójának támaszkodva, és arra járó párokat szólít le. A fiút kérdezi meg: vajon elcserélné-e a csaját a kocsira?

A videó szerint nem kellett sokáig várnia, amíg megérkezett az első srác, aki komolyan fontolóra vette az ajánlatot. Sőt, miután Salads meggyőzte róla, hogy a kocsi minden papírja ott van a kesztyűtartóban, el is hajtott vele, a sorsára hagyva a barátnőjét.

A videó rengeteg kérdést vet fel. Az első, és legfontosabb, hogy még mindig túl sokan vannak azok, akik szerint vicces, ha egy nőt tárgyként kezelnek. A második pedig, hogy vajon mennyire hiteles ez a szituáció? A videó alatt többen írják kommentben, hogy biztosak benne, megrendezett jelenetet láttak.

Salads mindenesetre közzétett egy második részt is, amiben a Camaróval boldogan elhajtó sráccal telefonon közlik, hogy valójában nincsenek papírok a kocsiban, így jobb ha visszafordul, mert gyakorlatilag egy lopott autót vezet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik