Szórakozás

Kovács Patrícia bárkibe beleszeret egy szerep kedvéért

A Got Talent zsűritagja legújabb filmszerepében teljesen meztelenül jelenik meg a vásznon, ráadásul a kamerák előtt Kulka Jánossal és Gryllus Dorkával is ágyba bújik.

Kovács Patrícia, akit szombatonként a Hungary’s Got Talent zsűripultja mögött ülve láthatunk, egy igen merész karaktert alakít a moziban. A Félvilág című thrillerben ugyanis a színésznő egy kurtizánt személyesít meg, így természetesen a pikáns jelenetek sem maradhattak el a forgatás során.

“Ez egy iszonyatosan szép és szívbemarkoló történet. Szexjelenetet forgatni sosem kellemes, nem erotikus élmény. Színész vagyok, bárkibe és bármikor bele tudok szeretni, férfiba, nőbe egyaránt. Egy szexjelenet közben színésznő vagyok, csak a feladatra gondolok, nem arra, hogy a magánéletben milyen a vonzalmam. Ha valaki ezt nem tudja megtenni, az semmiképpen ne válassza ezt a szakmát. (…)

Bájos volt, hogy mielőtt a kamera elindult, de mi már az ágyban feküdtünk kisgyerekes anyukaként, sokszor arról beszéltünk, hogy ki hogyan kezdte el a babájánál a hozzátáplálást” – mesélte a Borsnak Kovács Patrícia, aki azt is elárulta, férje is örült a felkérésnek, és kisbabájuk gondozását is magára vállalta a munka idejére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik