Szórakozás

Túl későn jött Stohl András gyermeke

Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)
Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)

Stohl András kisfia, Andriska most egyéves és három hónapos, és természetesen hatalmas öröm az egész család számára. Ahogy Stohl fogalmaz „matricagyerek”, rendkívül bújós kisfiú, a jövőre nézve viszont már közel sem ennyire derülátó a színész. Aggódik ugyanis azért, hogy a kora miatt már nem lesz képes olyan fiús édesapa lenni, mint amilyen szeretett volna.

“Kicsit későn jött. Én szerettem volna vele együtt borozgatni meg együtt csajozni… De áááá, én már 48 éves vagyok. Ha most tizenhét évet rászámolunk erre a fiamnál, akkor én már 65 éves leszek” – mondta a színész D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című netes műsorában.

“Nagyon szerettem az apámat, és nagyon szerettem volna olyan apa lenni, mint ő. És nagyon szerettem volna azokat átadni a fiamnak, amiket ő átadott nekem. Nem tudtam olyat kérdezni, amire ne tudott volna válaszolni. Épületgépész pasi volt, vitt engem vadászni, és én is ugyanazokat szeretném csinálni a fiammal, mint amiket ő csinált. Úgyhogy Andrist viszem majd vadászni” – hangzott el az interjúban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik