Szórakozás

Se fűtés, se meleg víz: menekülnek Lajcsi lakói

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

A Bors úgy tudja, hogy a Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó Boglárka lakópark több családja is kiköltözött a luxushajlékából, mivel hiába éltek előkelő társasházban, fizettek magas bérleti díjat, konnektorba dugható mobilfűtőtesttel kellett fűteniük, vizet pedig a tűzhelyen melegíteniük.

Szeptember végén a gázszolgáltató több mint tíz lakáshoz tartozó gázórát eltávolított, ekkor a lakók már sejtették, hogy az elkövetkező hideg heteket gáz nélkül kell megoldaniuk. Sokan nem szeretnének ilyen körülmények között élni, ezért vagy már kiköltöztek vagy a költözést tervezik. A lap több eladó lakást is talált, azonban az ezzel foglalkozó ingatlanközvetítő azt mondta: nem tudja értékesíteni az ingatlanokat, mivel eddig Galambos Lajossal tartotta a kapcsolatot. Az előadóművész előzetes letartóztatását 90 nappal meghosszabbította az ügyészség.

Egy, a lakások kiadásával foglalkozó szakember a lapnak elmondta: egy egy nappalis, két fél szobás lakás 110 ezer forint plusz rezsi havonta. “A gázórák miatt nem kell aggódni, mert úgy tudom, hogy néhány héten belül minden lakáshoz lesz már” – tette hozzá a hölgy.

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik