Szórakozás

Got Talent: A Fricska Táncegyüttes egy olasz lehetőséget ad fel a magyar tehetségkutató kedvéért

A háromtagú tánccsapat négy igennel vette a Hungary’s Got Talent első akadályát, a válogatót és remélik, hogy sikerszériájuk folytatódik a műsorban. A Fricska Táncegyüttes ugyanis egy olasz tehetségkutatóban is továbbjutott, de mivel a hazai verseny miatt igen sűrű a  programjuk, ezért a fiúk úgy döntöttek, hogy feladják a külföldi lehetőséget.

“Felhívtak minket múlt pénteken, hogy örömmel értesítenek, továbbjutottunk a második fordulóba és már kedden forgatnának velünk anyagokat az élő show-ra” – kezdte a 24.hu-nak Papp Gergely Bálint. “Először nagyon örültünk, de végiggondolva a heti időbeosztásunkat, nagyon hamar rájöttünk, képtelenség úgy szervezni a napjainkat a számos teendő mellett, hogy ki tudjunk utazni Olaszországba.”

A táncosok döntését ráadásul egy másik fontos érv is megerősíti az időhiány mellett. “A produkció, melyet először bemutattunk, fél év alatt készült el. Nem szerettünk volna ötnapos készüléssel elmenni egy második fordulóra, nem akartunk felkészületlenek lenni, hiszen továbbra is ugyanazt a színvonalat szeretnénk képviselni. A külföld is nagyon fontos nekünk, de most a hazai közönségnek szeretnénk bizonyítani első körben, így gőzerővel készülünk a Hungary’s Got Talent következő fordulójára, reméljük, a Top30 produkció között ott lehetünk az élő showban.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik