Szórakozás

Bodnár Attila: Nem voltam rossz apa

Mint megírtuk, néhány hete meghalt az X-Faktorban megismert ifj. Bodnár Attila, az egykori Modern Hungária zenészének, Bodnár Attilának a fia. Ifjabb és idősebb Attila a tehetségkutató előtt már nyolc éve nem beszéltek egymással, akkor is csak rövid időre békültek ki.

Ifjabbik Bodnár Attila igen csak önfejű fiatalember volt, mindig a saját feje után ment. Halála utáni első nyilatkozatában az édesapja egyetlen dolgot kérdőjelez meg önmagában: hogy vajon miért is nem emelte fel a hangját olykor?

“Sosem ordibáltam vele, talán épp ez volt  baj, hogy megértettem amit csinált, legfeljebb aggódtam meg idegeskedtem miatta. Nem voltam rossz apa, és ő sem volt rossz gyerek. Akkor lettem volna rossz, ha még biztattam is volna arra, amit én nem látok értelmesnek számára. Talán az volt a baj, hogy ráhagytam mindent. (…) Neki ez volt a jó, ő ezt szerette. Még akkor is ha tudta: a művészélet veszélyes pálya, nem lehet tudni, mikor siklik ki a vonat…” – magyarázta a Story magazinnak a gyászoló apa.

Idősebbik Bodnár hozzátette: utcazenélésből élő fia nem lett volna képes másképp élni az életét, hiszen ő választotta magának az otthon melege helyett az utcát, ahol barátokkal lehetett és zenélhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik