Szórakozás

Szexi képeken pózolnak a Miss Balaton döntősei

A szépségeket ezúttal Portugáliában fotózták.

Még Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, Lipcsei Betta és Horváth Éva is a tengerparton töltött néhány napot, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseinek fotózásán segítőként részt vegyenek. A szépségeket profi stáb vette körül, miközben a parton és a meredek sziklák között készültek a képek a november végén debütáló naptárhoz. Persze a lányok élvezték is a dolgos vakációt; Viczián Csilla szépségkirálynőnek például élete egyik legszebb élménye volt az óceánparti utazás.

„Sosem jártam még Portugáliában, és repülőn is most ültem életemben másodjára. Fantasztikus helyeken voltunk, az utolsó napi fotózás helyszíne, ahová egy sziklafalon kellett leereszkedni, minden képzeletemet felülmúlta” – mesélte a győztes. De a verseny koordinátora, Horváth Éva is élvezte a kint töltött időt.

„Nagyon büszke vagyok a lányokra, és most látom igazán a felkészítő tábor eredményét, profi modellekként dolgozták végig a fotózást. Mindegy volt, hogy hajnalban kell kelni vagy éppen kicsit hűvösebb az idő. Itt vannak a legnagyobb hullámok, és bár mindig próbáltunk figyelni, hogy időben elugorjunk, egyszer azonban Czibolya Nikit teljesen elkapta egy. Szerencsére addigra már nem állva pózolt, hanem leült egy sziklára, így nem lett baj, de a munkát abba kellett hagynunk, mert teljesen elázott” – sztorizott a modell.

Az alábbi galérián keresztül ön is bepillantást nyerhet a gyönyörű hölgyek kint töltött napjaiba.

Galéria
Viczian Csilla Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik