Szórakozás

Megint egy pancser betörő próbálta kifosztani Klapkát

Klapka-Gyorgy(650x433).jpg (Klapka György)
Klapka-Gyorgy(650x433).jpg (Klapka György)

Két éven belül ez már a harmadik alkalom, hogy betörnek Klapka Györgyhöz. Legutóbb a Vámház körúti üzlete kirakatát dobták be, ahonnét a három tolvaj csak egy maroknyi ékszert tudott szerezni, és akiket másnap már elő is állítottak. Most pedig a milliomos lakását törték fel. A balek tolvaj azonban rossz célpontot választott, mivel az üzletember semmi értékeset nem tart otthon.

A betörő az ablakon keresztül jutott be és alaposan átkutatta a helyiségeket. Végül rátalált a polcon pihenő aranytömbre, amit mérgében a földhöz vágott, miután rájött, hogy az csak egy díszcsomagolásba rejtett csokoládé. Így nem volt mit tennie, szuvenírként felmarkolta Klapka néhány éve megjelent önéletrajzi könyvét és távozott.

“Semmit nem tartok a lakásban. Az üzlet páncélszekré­nyében őrzöm az értékeket. Tegnap este nyolcig hallgattak ki az unokámmal, Almával együtt, aki éppen a lakásban lakott, de nem volt otthon. A rendőrök nagyon alaposak voltak, legalább tízen érkeztek, kutyákkal. Szag- és DNS-mintát is vettek” – mesélte a Blikknek a vállalkozó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik