Szórakozás

Király Viktor egy szállodába zárva tölti a napjait

A The Voice élő show-jába jutott énekes a Blikk újságírójának mesélt arról, milyen körülmények között telik a várakozás a show kezdetéig.

“Egyelőre a napjaim azzal telnek, hogy gyakorolok és edzek, de ennél többet egyelőre nem mondhatok. Egészen addig, míg ki nem derül az összes versenyző neve, akik bekerültek az élő showba, nem szabad elárulni semmit a felkészülésről. Egy szállodában lakunk, kissé elzárva mindentől, de azért van jó is ebben, mégpedig a fenomenális reggeli. (…)

Persze a Megasztár ottani viszonylatban tényleg egy nagyszabású show volt, itt pedig a Voice az, de azért vannak különbségek. Ami nekem a Voice-ban nagyon tetszik, hogy abban akarnak mindenkit erősíteni, amiben jó. Nem erőltetnek rá mindenféle stílust, aki nem tud jól rockot énekelni, annak nem kell azt énekelnie, és ez nagyon tetszik. Egy biztos, hogy az álmomat élem most” – mesélte a lapnak Király Viktor, aki elárulta azt is, rengeteget lóg az interneten, és igyekszik minél többet szólni amerikai rajongóihoz, akikre nagy szüksége lesz majd a szavazások során.

“Az élő adásokban már a közönség dönt a sorsomról és ugyan korábban arra sem számítottak igazán, hogy eljutok a párbajig, most már jó lenne minél tovább bent maradni a műsorban” – mondta el az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik