Szórakozás

Tóth Gabinak beletört a bicskája Cserháti Zsuzsa dalába?

Néhány hete Tóth Gabi produkálta a Sztárban sztár harmadik évadának egyik legemlékezetesebb előadását, amikor Kovács Katiként állt a színpadra. Akkor nem csak a zsűri, de a fél ország is a könnyeivel küszködött. Talán éppen ezért sokaknak felcsillant a szeme, amikor a múlt héten kiderült, hogy az énekesnőnek Cserháti Zsuzsa bőrébe is bele kell bújnia.

A várakozásokkal ellentétben azonban mostani produkciója nem igazán hagyott nyomot a nézőkben. Claudia ugyan megint elpityeregte magát – bár ő szinte mindenen elérzékenyül – de a kommentelőket nem érintette meg. Azt kritizálták, hogy Gabi végig a saját hangján énekelt és arra is panaszkodtak, hogy ordítozott.

  • “Ugyan már, Cserháti forog a sírjában, Gabi csak ordít, a Liptai meg zokog, nevetséges…”
  • “Tipikus. Tóth Gabi szívbemarkolóan elénekel egy dalt a SAJÁT hangján és a sírástól remegő hangú, elérzékenyült a zsűri sokadszorra is elfelejti, mi a feladata: értékelni azt, mennyire sikerült hozni egy MÁSIK karaktert.”
  • “A dalt én is szeretem, de nekem Gabi előadása annyira túljátszott.”
  • “Üvöltött, érzelem nulla, mű volt az egész… De Gabikát felpontozzák.”
  • “Nagyon egyetértek azokkal a hölgyekkel és urakkal akik azt látták és hallották, hogy Gabi jól énekelt de nem Cserháti Zsuzsát idézve! Igen, nagyon elfogult a zsűri!”
  • “Ez most nem volt olyan jó. Nekem erőltetettnek tűnt sajnos.”

Önöknek tetszett a Cserháti Zsuzsa megidézésével próbálkozó Tóth Gabi?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik