Szórakozás

Szebeni István megmutatta fél éves kisfiát

Fenekestül felfordul az ember élete, ha pici baba érkezik a házhoz, ezért érezte már Szebeni István és felesége, Anita is azt, hogy ideje lenne kikapcsolódniuk, hiszen április 29-e óta minden idejüket a kis Patriknak szentelték. A pár persze élvezi a szülői létet, sőt a tévés még pelenkázni is imád, de kellet már a szünet a rohanó hétköznapokban, ezért utaztak el egy erdei wellness hotelbe, Nagybörzsönybe, hogy néhány napig távol legyenek a város zajától.

Egy igazi kettő az egyben program volt ez számukra, hiszen hat hónapos kisfiúkkal megejtették az első közös családi “nyaralásukat”, és mivel a nagymamát is vitték magukkal, ezért az igazi, kettesben kiélvezett pihenésre is jutott idejük.

“Nagyon nagy kihívás az anyaság, imádom a kisfiam, most körülötte forog minden. Viszont szükségünk volt a férjemmel egy kis magánéletre is, ezért megkértem anyukámat, hogy kísérjen el minket. Így volt egy-két lopott fél óránk, és tudtunk fürdeni, piheni, sétálgatni, szaunázni. Természetesen, amikor Patriknak nem volt éppen alvóideje, ő is ismerkedett a vízzel, nagyon tetszett neki a pancsolás” – mesélte Anita.

Galéria
Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik