Szórakozás

Stroke-ot kapott Oszter Sándor felesége

24.hu
24.hu

2015. 11. 01. 14:07

Korábban a témában:

Failoni Donatella közösségi oldalán számolt be egészségügyi állapotáról. Oszter Sándor felesége már otthon lábadozik, de a hét elején még a János Kórház stroke osztályán feküdt.

“Hála a lányomnak, aki rákényszerített, hogy bemenjek a kórházba, ahonnan haza sem engedtek. Három napig a János kórház stroke osztályán feküdtem, miután elzsibbadt a bal felem az igen magas vérnyomásom miatt. Hála a csodálatosan kitűnő orvosnak dr. Kapás Istvánnak, néhány nővérnek és asszisztensnek megúsztam! A kezelések és vizsgálatok megmentettek. (apám agyvérzésben halt meg). Most már otthon vagyok, és nagyon élvezem” – kezdte a művésznő, majd beszámolt az őt ért kellemetlenségekről is, például arról, hogy 24 óra alatt háromszor kellett szobát cserélnie.

“Nem tudjátok elképzelni milyen körülmények vannak a Jánosban! Első nap egy hat ágyas, gyakorlatilag elfekvő kórteremben voltam, máshol nem volt hely. (…) Este hála orvosomnak és az éjszakai nővérnek, áttettek egy két ágyas szobába aminek nagyon örültem, amíg mellém nem raktak egy túladagolt kábítószeres fiatal nőt. De őt később elvitték az intenzívre. Reggel fél négykor hoztak egy új beteget, akivel aztán összebarátkoztam. De a reggeli viziten a főorvos közölte, hogy átraknak minket egy 5 ágyasba (mint utólag kiderült kellett a szoba a sógorának). Ez volt az a pillanat, amikor úgy gondoltam megszököm. Végül saját érdekemben maradtam. De kérdem én, milyen az, ha valakit 24 órán belül 3 szobába költöztetnek? A betegeket gyógyítani kell, nem csereberélni! De hát ilyen a főorvos. Ahogy észrevettem, mindenki szenved tőle” – részletezte Failoni.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CAIRO, EGYPT - July 28: The Pyramids of Giza at dusk on July 28, 2015 in  Cairo,  Egypt. Giza pyramid complex bordering what is now El Giza, Egypt. It is the oldest of the Seven Wonders of the Ancient World, and the only one to remain largely intact. The pyramids are lit as part of the evening sound and light show. (Photo by David Degner/Getty Images).
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.