Szórakozás

Détár Enikő szerint nem baj, hogy lánya kudarcot vallott a Got Talentben

A tehetségkutatókban olykor hírességek gyerekei is feltűnnek, akikkel szemben még nagyobb az elvárás, hiszen az ismert szülők egyszer már felépítettek valamit, amit kár lenne lerombolni. Évekkel ezelőtt az X-Faktorban Janicsák Veca bizonyított, hogy édesapjának, Janicsák Istvánnak nincs oka szégyenkeznie, az Ének Iskolájában Varga Miklós kislánya, Vivien mutatkozott be, a Hungary’s Got Talentben pedig Badár Sándor fia, Tamás bűvölt el mindenkit személyiségével és trükkjeivel.

Az RTL Klub új tehetségkutatója azonban ellenpéldát is hozott. A válogatóra ugyanis Rékasi Károly és Détár Enikő lánya egy énekes-táncos produkcióval készült, amelyet teljesen értékelhetetlennek ítélt a zsűri. Linczényi Márkó szerint egyenesen ördögűzésre lett volna szükség a színpadon, így Eszter a negatív kritikák mellett négy nemet zsebelt be.

Édesanyja mindezek ellenére úgy gondolja, hogy 26 éves gyermekének hasznára válik majd ez a tapasztalat. “Ez az ő döntése volt, mi ezt tiszteletben tartottuk, nem akartunk beleavatkozni az apjával. Azt gondolom, megfizette a tanulópénzt, és a kudarc, amit most átélt, előbb-utóbb a hasznára válik, és az épülésére szolgál majd. Kitartó, érzékeny, profi táncos” – mondta a Bestnek Détár, aki hozzátette, lánya Károly és az ő szerencsés keveréke, ennek összes nehézségével verve és megáldva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik