Szórakozás

Újra találkozhatott gyerekeivel Lagzi Lajcsi

Az előzetesben lévő mulatós zenészt szerdán látogatta meg három gyermeke a székesfehérvári börtönben.

A 17 éves Boglárkát, a 15 éves Lajost és a 14 esztendős Istvánt édesanyjuk nem kísérhette el a beszélőre, de a Bors szerint a viszontlátás így is megható és szeretetteljes volt.

“Lajcsi korábban nem szerette volna, hogy a gyerekei megviselt állapotban lássák, de amióta megtiltották nekik a telefonos kapcsolattartást, beletörődött, hogy nincs más lehetőség a számukra. A gyerekek is boldogok voltak, hogy találkozhattak az apjukkal. Az intézet is nagyon segítőkész volt, egy normális tárgyalóban, rá­csok nélkül tölthettek el egy teljes órát édesapjukkal. A találkozást a büntetés-végrehajtás részéről egy kirendelt pszichológus felügyelte, és egy felnőtt kísérő is velük ment, mivel az édesanyjuk, Lajcsi felesége, Boglárka nem látogathatja őt. Ezenkívül egy őr volt jelen még” – mondta el a lapnak egy informátor.

“Valóban így van, és nagyon jól sikerült a találkozás. Lajos hosszú idő után láthatta újra a gyermekeit, és egy megható órát tölthettek együtt” – ezt pedig már dr. Szilágyi Roland, Galambos Lajos egyik ügyédje mondta el, aki a napilap kérésére az előzetes meghosszabbításáról szóló bírói döntésről is beszélt:

“Egyelőre hivatalos úton nem kaptuk meg, állítólag már postázták a részünkre. A tartalmáról azonban személyesen már tájékozódhattunk a bíróságon. Arra hivatkozva hosszabbították meg kilencven nappal az előzetes letartóztatást, hogy fennáll a tanúbefolyásolás, összebeszélés és a bűnismétlés veszélye. Három napunk van fellebbezni, és ezt meg is tesszük.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik