Szórakozás

Berki: Nekem nem kell változnom, mert már tökéletes vagyok

Berki Krisztián (berki krisztián)
Berki Krisztián (berki krisztián)

A hamvaiból feltámadó Édes Életben ismét helyett kapott Berki Krisztián, aki állítja, a nézők csakis a valóságot láthatják majd a realityben. Semmi nem lesz hatásvadász és megjátszott dolog. Ezért igyekszünk elfelejteni, hogy korábban kamu aranyrudat vásárolt Klapkánál és hiszünk benne, hogy ezúttal komolyan gondolja, például azt, hogy megvásárolja kislánya óvodáját.

“Sokan mondják, hogy nagyképű vagyok, vagy sok mindent megteszek, de van, akinek az természetes, hogy esik az eső, nekem pedig ez. Nem fogok színészkedni. Én úgy szerződtem, hogy az életemet mutatom meg, ezért szerepelek ebben a realityben. Tehát minden, amit láthatnak a nézők, az én vagyok” – árulta el az Aktívnak Berki, aki önértékeléséről és a körülötte lévő emberekről is ejtett néhány szót.

“Nekem már nem kell változnom, mert most lettem tökéletes és hibátlan. Mindenki változzon hozzám. Mivel mindenki olyan akar lenni, mint ‘a berki’, ezért nekik kell változni. De azt is elmondom, hogy akik haragszanak is rám, azokban is van egy kis berki” – jelentette ki a celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik