Szórakozás

Győzike: “Hajdú Peti kifehéredett, én teljesen elájultam…”

Gáspár Győző édesanyjának szellemét idézték meg a Frizbi felvételén. A szeánsz Hajdú Péter műsorvezetőt és vendégét egyaránt sokkolta – derül ki az Aktív riportjából.

“Úgy jöttem a Frizbibe, hogy hagyjuk má’, kamu. És úgy mentem haza, hogy még most is hatása alatt vagyok. Én nem hiszek ilyenekben. Nem hittem, eddig a pillanatig. (…) A testvérem veszekedett velem, hogy miért kellett ezt ország-világ előtt. De én se tudtam, hogy mire vállalkozom. (…)

Hihetetlen, hihetetlen! Én a szavak embere vagyok, de most azt mondom, hogy nem vagyok a szavak embere, nem tudok megszólalni. Mert egy olyan dolgon mentem keresztül, amit még mindig nem fogtam fel. És tényleg igaz volt, és ott volt, és úgy volt, és csak én tudom… És a Hajdú Peti is kifehéredett, én teljesen elájultam…” – meséli Győzike szellemvilággal kapcsolatos élményeit az alábbi videóban.

A Frizbi színpadán nem ez volt az egyetlen alkalom, mikor valaki elhunyt hozzátartozójával próbált kommunikálni. Nemrégiben Zámbó Krisztián közreműködésével Zámbó Jimmy szelleme idéztetett meg a stúdióban, erről IDE kattintva olvashat bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik