Szórakozás

Gáspár Evelin kiakadt: Nem vagyok várandós

Ahogyan általában mindenki, úgy a showman lánya, sem örül annak, ha valótlan dolgokat állítanak róla, az pedig már csak hab a tortán, hogy egy különösen érzékeny pontjára tapintottak a róla terjedő hazugsággal. Gáspár Evelin így sincs kibékülve alakjával, sőt elmondás szerint gyűlöli a testét és keményen dolgozik azért, hogy formába lendüljön. Ez az egyike oka annak, hogy egyelőre nem szeretne áldott állapotba kerülni, emellett túl fiatalnak is érzi magát hozzá. (Nem úgy mint másik hírességünk, Csobot Adél, aki már 21 évesen anyai örömök elé néz.)

“Nagyon sokan megtaláltak azzal a hírrel, hogy várandós vagyok. Örülök, hogy különböző oldalak azzal próbálnak lájkokat és hírnevet szerezni, hogy olyan hazugságokat kreálnak, amik nem fedik a valóságot. Ahogy a fotón is látszódik, az edzőmmel szorgalmasan azon vagyunk, hogy minél formásabb és fittebb legyen a testem. Jelenleg nem a gyermekvállaláson töröm a fejem, hanem azon, hogy sikeresen megszerezzem a diplomám és céljaimat elérjem” – fakadt ki Evelin.

Nagyon sokan megtaláltak azzal a hírrel, hogy várandós vagyok. Örülök, hogy különböző oldalak azzal próbálnak lájkokat é…

Szerző: Evelin Gaspar2015. október 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik