Szórakozás

Csobot Adélnak meg sem fordult a fejében, hogy elvetesse kisbabáját

Szerdán robbant a hír, amit még ma is csak emésztgetünk: Csobot Adél és Istenes Bence hamarosan szülők lesznek. A pár mindezt közösségi oldalán osztotta meg a nagyvilággal. Habár várni akartak a bejelentéssel, hiszen az énekesnő egyelőre a kritikus 12 héten sincs még túl, így alakult.

Ennek ellenére mindketten szárnyalnak a boldogságtól és kicsit sincsenek megijedve, hogy fiatalon válnak szülőkké. Adél a Mokkában mesélt arról, hogy ő tulajdonképpen már 10 éves korában eltervezte, húszas évei elején vállal gyermeket, éppen ezért fel sem merült az a gondolat, hogy esetleg nem tartják meg a picit.

“Sokan meglepődnek azon, ha valaki huszonegy-két évesen bevállalja, hogy anyuka lesz, de én egy percig nem bánom ezt a dolgot. Tényleg nagyon boldog vagyok. Bence is régóta szeretett volna már családot és évek óta hangoztatta is” – mondta a Sztárban sztár versenyzője.

Szerelme, Bence pedig a Fókuszban mondott hasonlókat, ahol bevallotta, hogy se érte, se pedig ellene nem tettek, hogy közös magzatuk megfoganjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik