Szórakozás

Lovasi miatt háborognak a nézők, de a Kozmix is nekiment a Sztárban sztár zsűrijének

Ezúttal sem úszták meg a kemény kritikákat a TV2 átváltozóshow-jának néha valóban igen merészen odamondogató ítészei – ráadásul most nemcsak a kommentelők, de még a közreműködő előadók is kiakadtak az értékeléseken.

A műsorból távozni kényszerülő Baby Gaby régi duettpartnere, a kozmixos Lányi Lala bőrébe bújt az este folyamán, aki zenésztársával, Hozsóval együtt fejtette ki véleményét a zsűri tagjainak – elsősorban Claudia és Majka – felkészültségéről.

“A produkcióval kapcsolatban nem érzek csalódottságot, a zsűri oldaláról picikét viszont igen. Azért, mert úgy érzem, hogy egy hiteles, komoly zsűritől nagyobb felkészültséget várhat az ember. (…) Majkának valószínűleg nem volt gyerekszobája, hiszen ő még a homokozóban játszott akkor, mikor erre a dalra egy egész ország ugrált. Illetve a Liptai Claudia nincs annyira felkészülve műfajokkal, hozzá tartozó öltözékekkel…” – mondta el az énekes az Afterparty című kísérőműsorban.

Hozzá hasonlóan a műsor Facebook-oldalán is rengetegen mondták el nem túl hízelgő véleményüket az ítészek munkájáról; sokakat kiakasztott ugyanis, hogy Tóth Gabi produkciója után a zsűri nem túl pozitívan nyilatkozott az eredeti előadó, Lovasi András munkásságáról.

  • “Gabi jól tolta a dalt, nincs ezzel semmi gáz. Viszont az egyre inkább dühítő, hogy Majka mennyire el van szállva magától. Ha olyan előadóhoz nyúlnak, akinek kicsit mélyen szántóbbak a dalszövegei, az azonnal fikázás tárgya, csak azért mert Majka a “Hey Yo”-nál bonyolultabb szövegeket képtelen értelmezni.”
  • “Felháborító volt a zsűri és Tóth Gabi hozzáállása is az eredeti előadóhoz! Amennyire kulturáltan tudott nyilatkozni a Kovács Kati szám után, annyira szörnyű volt, amit most művelt, a zsűrivel együtt.”
  • “Nem érdekel az énekhangja, az sem, hogy mennyire tudta utánozni Lovasi Andrást… de nem illene egy másik zenészről így nyilatkoznia! Főleg nem egy olyan művészről, aki sokkal többet tett már le az asztalra, mint amennyit ő életében valószínűleg le fog tenni… Tiszteljük elődeinket!”
  • “Nem ertek egyet a zsűri véleményével!!! Lovasi egy ikon, egy sztár, hogy gondolták leszólni a munkásságát????”
  • “Lehet, hogy valakinek nem tetszik. De az, hogy egy Majka nevű celeb fikázza Lovasi Andrást, na az baj! Lovasi és Tóth Gabi is nagyon jók, Majkáról ugyanezt nem mondanám el. Ez a szám egy ikonikus dal, Majka ilyesmit nem produkált még!”
  • “A zsűri nem is véleményez, csak zagyvaságokat beszél, legalább értelmes dolgokat adnának a szájukba! Mert szégyen, hogy annyi értelmi szintjük sincs, hogy nem az eredeti énekest kell fikázni, hanem az előadásról véleményt mondani! Ez az egész műsorra vonatkozik!”
  • “Én sem értem hogy gondolta ezt a zsűri.. Kicsit durva így leszólni vkinek a munkásságát. Főleg a Lovasiét.” 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik