Szórakozás

Görög Zita ágyába rejtőzött Nacsa Olivér

Közel húsz évvel ezelőtt közös iskolapadot koptatott Görög Zita és Nacsa Olivér, akik nem mindennapi helyszínen emlékeztek vissza tinédzserkori csínytevéseikre. A két híresség egykori közös osztálytársuk, Hlatky-Schlichter Hubert éttermébe látogatott, hogy a nosztalgiázás közepette egy-egy tányérdesszert­ készítésének fortélyait is ellessék.

“A gólyatáborból kis híján hazaküldtek minket Zitával, mert beosontam a női szekcióba, és a tanárnő elől végül kénytelen voltam Zita ágyában elrejtőzni. Nagyon jó közösség volt a miénk, Zita tele volt színészi ambíciókkal, Hubert pedig már akkor is egy jelenség volt” – mesélte Nacsa, aki imádta a közös főzést.

“Rajongok a gasztronómiáért, általában az utazásaim is eköré szerveződnek. Régóta tervezem, hogy beiratkozom egy főzőiskolába, mert eddig csak inkább fogyasztói oldalról csodáltam ezt a művészetet. Most azonban volt lehetőségem a kulisszák mögött közelebbről belepillantani a fortélyokba” – tette hozzá Olivér, aki manapság a menekültek miatt vállalja nézeteit.

Fotó: RedLemon
Fotó: RedLemon

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik