Szórakozás

Az érkező baba miatt nem házasodnak Majkáék

Mint megírtuk, Majka és szerelme, Dundika bővítik a családot. A pár már évek óta tervezte, hogy közös gyermeküket, Mariánt kistesóval ajándékozzák meg, és most végre összejön a tervük: Hajni ismét várandós. A kisbabára két éven át vártak, érkezése miatt egy kis újratervezésre szorult az elkövetkezendő időszak.

“Most akartunk összeházasodni, de ahogy Hajni terhes lett, egyelőre letettünk róla. Nem akart nagy pocakkal belevágni egy ilyen fárasztó készülődésbe” – mondta a Story magazinnak Majka, aki a lapnak azt is elárulta, hogy továbbra sem tettek le amerikai terveikről.

“Persze jó pár év múlva, amikor már senki sem kíváncsi itt rám kiköltöznénk. Különösen felszabadító érzés, hogy ott mindig jó idő van, mindenhez sokkal jobb kedve van az embernek. És ott nem azért dolgozol, hogy megteremtsd a betevőt, hanem azért, hogy valóban jól élj. Abban is biztos vagyok, hogy a gyerekeknek is jót tesz majd. Világot láthatnak, nyelvet tanulhatnak. Megkaphatják mindazt, amit az apjuk lustaságból vagy lehetőségek hiá- nyában elmulasztott. Az élet sok mindenre megtanít, ha gyerekeid vannak. Onnantól kezdve megváltozik a fontossági sorrend” – tette hozzá a Sztárban sztár ítésze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik