Szórakozás

The Voice: Király Viktor újra fantasztikus volt – videó

Kiráy Viktor tegnap ismét színpadra lépett az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban a Knock out, azaz kiütés fordulóban. A Megasztár győztesének ezúttal Jordan Smith volt a párbajellenfele, a szabályok szerint csak egyikük mehet tovább. Kedden hajnalban derül ki, hogy Viktor vagy Jordan jut majd be az élő show-ba.

Elsőként Jordan lépett színpadra egy Adele dallal, amelyet fantasztikusan énekelt el. Viktor Alicia Keys If i ain’t got you című slágerét énekelte, amivel elvarázsolta a zsűrit és a közönséget, tehát fel van adva a lecke a döntéshozóknak.

Mint megírtuk, szerdán több helyen megjelent, hogy a Wikipedia adatai szerint az október 27-én adásba kerülő részben Viktor alulmarad Jordannal szemben. Egyelőre nem tudni, hogy az adatok valós bennfentes információkat tartalmaznak-e, vagy csupán egy hibáról van szó. A magyar énekes később azt nyilatkozta, hogy a spoilerezőket nem szabad komolyan venni.

Király Viktornak a mostani már a második párbaja a The Voice-ban. Kedden hajnalban neki és akkori párbajellenfelének, Cassandra Robertsnek ugyanazt a dalt kellett előadnia, a zsűri állva tapsolt a produkciók végén. Az ítészek megosztottak voltak, de végül Viktornak sikerült továbbjutnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik