Szórakozás

Családi ékszerekből lett Szinetár Dóra jeggyűrűje

Szinetár Dóra nyáron harmadszorra is férjhez ment, Makranczi Zalánnak egy titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent. A friss házaspár tagjai egészen ideáig egyáltalán nem nyilatkoztak a ceremóniáról, Dóra azonban egy menyasszonyi ruhás fotózás közben elárult néhány részletet.

“Az esküvőmön semmiféle felhajtást nem akartam, és szerencsére életem párja sem várja el tőlem, hogy a nőiségnek ezen külsőségeit magamon viseljem otthon, sőt. Ha hazamegyek ebben a sminkben, akkor valószínűleg azt fogja mondani, hogy jaj de szép vagy, lemosod?” – mondta az Aktívnak Szinetár, aki az összes fotón a saját jegygyűrűjében szerepelt, nem akart megválni tőle néhány percre sem.

“Ez az én saját jegygyűrűm, aminek az a története, hogy nagyon szerettük volna, ha kettőnk családja benne van ebben a dologban. Mind a ketten kértünk a szüleinktől olyan régi családi ékszereket, amik tudjuk, hogy kié voltak, de nem használják. Elvittük egy ékszerészhez, de nem becseréltük, hanem beolvasztottuk” – tette hozzá a színésznő, aki csak harmadik férjének tett életre szóló fogadalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik