Szórakozás

Demcsák Zsuzsa kivirult a szakítástól

Hétfőn derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa szakított svéd származású szerelmével, Sebastiannal, akit egy kamerák előtti forró csókkal vállalt fel még nyáron. A TV2 műsorvezetője azzal indokolta a kenyértörést, hogy “kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját”. A kedden megjelent bulvárlapok valamennyivel jobban informáltak.

Sebastian inkább saját családra vágyott

A Borshoz eljutott hírek szerint Demcsák volt partnere többre vágyott annál, ami ebben a kapcsolatban juthatott neki: Sebastian elfogadta, hogy Zsuzsinak van két gyermeke, de hosszú távon nem tudta volna elképzelni, hogy nevelje őket, mert inkább saját családra vá­gyott. Lehet, hogy köze van a szakításhoz annak is, hogy Demcsák sehogy sem illett bele a sorba. A playboy hírében álló férfi ugyanis mindig fiatalabb nőkre vadászott, és azt is pletykálták róla, hogy könnyen ismerkedik, járja az éjszakát, és imádja a gyengébbik nem társaságában tölteni az időt.

Zsuzsának elege lett exe csajozásából

A Blikk úgy tudja, a végső döntést Demcsák Zsuzsa hozta meg. Ennek ahhoz lehet köze, hogy a többdiplomás, hat nyelven beszélő Sebastianról érdekes történetek láttak napvilágot már rögtön azután, hogy frissen lángra lobbant a szerelmük. Többen állították, hogy a férfi folyamatosan társkeresőkön vadászik nőkre, és Zsuzsa számára csak egy újabb trófea. A csinos tévés sokáig kitartott mellette, azonban úgy tűnik, betelt a pohár.

Abban mindkét lap egyetért, hogy Demcsák Zsuzsát egyáltalán nem viselte meg a szakítás. Sőt, állítólag teljesen felszabadult és ki is virult, mióta otthagyta svéd exét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik