Szórakozás

Tóth Gabi a fél országot megríkatta Kovács Kati produkciójával

A Sztárban sztár harmadik adásában a zsűri két kézzel osztogatta a 10 pontokat, az est végére öt maximális pontszámmal büszkélkedő versenyző is ott állt holtversenyben a tabella élén. Abban azonban mindenki egyetértett, hogy a legkiemelkedőbb előadást Tóth Gabinak köszönhetjük. Az énekesnő Kovács Kati Nem leszek a játékszered című dalát adta elő teljes átéléssel, amit nem csak Liptai Claudia könnyezett meg. A műsor után a nézők szuperlatívuszokban beszéltek Gabiról. Többen arról számoltak be, hogy sírva fakadtak a képernyők előtt, Majka pedig a show eddigi három évadának top 3 produkciója közé sorolta a látottakat.

“Szavakba nem lehet foglalni….rázott a hideg,potyogtak a könnyeim,és mégis béke és boldogság volt a szívemben.KÖSZÖNÖM NEKED!! Csodás vagy!”

“Magyarország legjobb, legtehetségesebb és legsokszínübb énekesnője vagy! Szinte minden ismerősöm sírt a végén, Velem együtt. Imádunk!”

Óriási volt! Néztem és azt vettem észre, hogy folynak a könnyeim! Gratulálok!

“Szerintem a mai napon sok újabb rajongót szereztél! Szerintem most azoknak is tátva maradt a szájuk, akik eddig nem hittek benned!”

“Nagyon nagy volt Tóth Gabi. Mintha valóban Kovács Kati állt volna ott élőben. És az a hang… hm, nincsenek rá szavak. A zseniális bagatell kifejezés erre.”

“Gabit féltettem, mert nagyon nehéz feladatot kapott, de szuperül megoldotta! Neki van hangja, megjelenése, és minden feladatát maximálisan oldotta meg idáig. Megérdemelné, hogy ő nyerje meg!”

Tóth Vera is gratulált húgának: “Szóhoz sem jutok! Testvérem! Ez egész egyszerűen lélegzetelállító volt!!!! Zseniálisan játszottad Kovács Katit!!!! Hajrá Gabi! Fantasztikus, tehetséges, UFO csaj vagy!!!!!!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik