Szórakozás

Bódi Sylvi nem örül, hogy megszűnik a Playboyban a meztelenség

Bódi Sylvi (bódi sylvi, )
Bódi Sylvi (bódi sylvi, )

A nyuszis magazinban többször is pózoló modell Facebook-oldalán, egy bejegyzése alatti hozzászólásban fejtette ki véleményét azzal a hírrel kapcsolatban, hogy márciustól a Playboy nem közöl több fotót meztelen nőkről.

“Annak ellenére, hogy már nem tervezek a lapban szerepelni többet, nem tartom normálisnak, hogy pont egy ilyen igényes lap vált formát, ahelyett, hogy a pornófilm ipart számolnák fel! (…) Ezek a filmek lebutított változatai egy szép és nemes dolognak. Ezért nem szeretem őket” – írja Bódi Sylvi, aki a Velvet megkeresésére bővebben is kifejtette véleményét a sokakat, köztük több playmate-et is meghökkentő döntésről.

“Ez egy igényes és színvonalas lap, ami azért több mint 50 éve itt van a világon, és szerintem nem lenne baj, hogy ha egy ilyen lap megmaradna. Szerintem arra a szegmensre kell egy ilyen képviselő, mint a Playboy. Ez több annál, mint hogy meztelen lányok vannak benne, mert összesen két vagy három ilyen fotósorozat volt laponként, tehát nem az egész erről szólt, hanem mellette értelmes mélyinterjúk voltak. Nem értem, hogy ezt miért kell megváltoztatni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik