Szórakozás

Tóth Gabi: Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél

A gyakran óriási dekoltázzsal és parányi szoknyában feltűnő, legutóbb a Sztárban sztár színpadán szexiskedő énekesnő a Blikknek adott interjújában merész öltözködési szokásairól is vallott. Tóth Gabi szerint külföldön fel sem tűnne a stílusa.

“Jobban esne, ha inkább a produkcióimmal foglalkoznának, nem pedig azzal, hogy mennyire mélyen dekoltált ruhában lépek színpadra. Ez még mindig ennyire érdekes? Külföldön ott van Lady Gaga vagy például Rihanna, rajtuk néha szinte ruha sincs, mégsem lepődnek meg ezen. Ez csak itthon ennyire érdekes, bár azt hittem, ezen már túl vagyunk.

TV2
TV2

Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél. Jól érzem magamat a bőrömben, és így vagyok önmagam. Egyébként is azt tapasztalom, hogy ez csak a pár tucatnyi állandó kommentelőt zavarja, mást nem. Amikor a fellépéseimen találkozom a közönséggel, bennük fel sem merül, hogy ez sok lenne. Nem veszik észre a tetkóimat, nem szólnak be a szexi cucc miatt, nekik az jön le, hogy itt ez az energiabomba, aki odateszi magát a színpadon” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, mennyire várja már, hogy anya lehessen, sőt arról is beszélt, milyen képe van magáról nagymamaként.

“… terhes akarok lenni; ez életem nagy vágya, de azt még nem tudom, hogy mikor. Egy nő vágyjon arra, hogy teherbe essen. Én is szeretném továbbadni annak, aki belőlem van, mindazt, amit tudok, amit megtanultam, amit megéltem. De hogy ez mikor történik meg, nem tudom. Majd jön, amikor úgy kell lennie. (…) Egy belevaló spiné, egy igazi telivér vagyok. Idősebb koromban is olyan leszek, mint egy olasz „mamma”, aki akkor is kirakja majd azt, amije van, és főzés közben sztorizik az életéről az unokáknak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik