Szórakozás

Sarka Kata 10 kiló plusszal is bombanő

Hajdúné pár nappal ezelőtt egy TV2-s riportban mesélt arról, hogy bár modellkarrierje csúcsán érzi magát, mégsem vállalna több olyan munkát, ahol koplalnia kellene egy pillesúly eléréséért. Az interjúban azt is elárulta, nemrégiben 49 kilósan lett bronzérmes egy fitneszversenyen, ám mai közel 59 kilójával sokkal jobban érzi magát a bőrében. Ez utóbbi kijelentését a minap Facebook-oldalán illusztrálta is.

“….én is voltam pár hónapja 49 kg (pontosan 48,7), és nem éreztem jól magam, bár tetszett amit láttam a tükörben, de mindenki megrettent tőlem, és azt mondták, hogy jobb volt akkor, amikor nem tűntem csontváznak! (…) A jobb oldali képen 49 kilósan (171 cm magas vagyok) láthattok 1 nap szomjazás után, 16 hét kőkemény diétát leküzdve. A mosolyom nem őszinte…

A bal oldali képen pedig a mostani formámat láthatjátok (május óta vagyok ilyen), amikor 58 kg vagyok (58,3 kg), eszem-iszom mindent, semmiről nem mondok le, futok szinte minden nap, vagy spinningelek, vagy alakformálásra járok…. Szóval boldog vagyok, és kiegyensúlyozott!” – írja Sarka Kata az alábbi képpárhoz, amely alatt kíváncsian várjuk véleményüket arról, vajon ön szerint melyik testsúllyal csinosabb a celebfeleség?

Facebook
Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik