Szórakozás

Kulcsár Edina állítja, nem történt koppintás

Kulcsár Edina (kulcsár edina. miss world, )
Kulcsár Edina (kulcsár edina. miss world, )

A szépségkirálynő-műsorvezetőnek hamarosan saját ruhakollekciója jelenik meg, aminek első, saját részére tervezett darabja máris nagy port kavart.

Ahogy ugyanis arról elsőként beszámoltunk, az ezüstszínű estélyi nagyon hasonlít egy felvidéki divattervező, Kiss Kósa Annamária egyik munkájához, aki – bár egyrészt hízelgőnek tartja az egybeesést – nem érti, legalább a ruha színét miért nem változtatták meg a tervezők.

Kulcsár Edina megkeresésünkre ugyan nem kívánt reagálni, a divattervező Facebook-oldalán azonban leírta véleményét a kínos üggyel kapcsolatban; állítja, nem történt koppintás.

“A tervezőm előttem rajzolta le az általa megálmodott ruhát, így bizton állíthatom, hogy nem a bal oldali ruháról lett másolva, bár ha valaki ért hozzá, az szerintem látja! Arról nem is beszélve, (és elnézést, senkit nem szeretnék megbántani) , de erről az oldalról, és a divattervező hölgy nevéről, még sosem hallottam! Azért másolat mert ezüst? Vagy mert keresztbe megy a felsőrésze? Ennyi erővel sok más ruhával lehetne összefüggésbe hozni! Továbbá, ez a ruha, egyáltalán nem is lesz megtalálható a kollekciómban, mert ez kifejezetten arra a díjátadó gálára készült az ÉN SZÁMOMRA!” – írja hozzászólásában a világ második legszebb lánya, aki úgy gondolja, nehéz olyan ruhát készíteni, aminek valamelyik része ne egyezne meg egy már előtte kivitelezett darabbal.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik