Szórakozás

Sztárban sztár: Csonka András nem bírja a versenyhelyzetet

Túl a TV2 átváltozóshow-jának harmadik adásán, Csonka András még mindig nem élvezi önfeledten, hogy más bőrébe bújva mutathatja meg magát – derül ki a Bors cikkéből.

A színész a zsűritől és a nézőktől egyaránt rengeteg negatív kritikát kapott előadásai után, rajongói pedig nem értik, kedvencük miért nem tud felszabadultan parádézni a színpadon.

“Soha nem szerettem versenyezni. Feszült vagyok attól, hogy élő adásban, ab­ban a három percben jobbnak kell lenni a másiknál. Ez csak az én marhaságom: magamnak állítok gátat, korlátot, ami talán látszik a produkción is. Olyan nincs, hogy valaki mindig, mindenben jó, én is látom a hibáimat” – mondta el a bulvárlapnak Csonka Pici, aki azt is elárulta, miért romlott el a kedve a múltkori adás során.

“Azért látszottam rosszkedvűnek, mert a Nyáry lányokat – akik kiestek – tisztelem, becsülöm, nagy tehetségnek tartom. Attól sem volt jó a kedvem, hogy ott kellett állnom velük a kieső helyen. Sajnálom, ha valakinek nem tetszett a magas sarkú cipőm Amanda Learként, vagy juhászbojtárosnak találta a hajam Levi T. szerepében. Sosem voltam elfogult magammal. Tudtam, hogy amikor a dal négy beütéssel elindul, az ovációtól nem hallom majd, és így is lett. Az első két sor elcsúszott, én is hallottam, hogy hamis volt, de mit lehet tenni, végig kell csinálni. Amit megfogalmaztak a neten, azt elfogadom.

Amikor belevágtam, vállaltam, hogy nem lehetnek korlátok, olyan helyzetek, amelyeket ne vállalnék. És azt is, hogy bármit teszel, lesznek bírálóid. Ha ez építő, akkor szeretem, de ha személyeskedő, alázó, akkor nem. Nem bántam meg, hogy belevágtam, már csak azért sem, mert azt vallom, szembe kell nézni a félelmeinkkel. Meglátjuk, mi lesz. Remélem, Kiss Tibi bőré­ben, amikor majd Quimbyt énekelek, bele tudom gyömöszölni magam a figurába.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik