Szórakozás

Győzike olyan sukár, hogy sosem unja meg a pózolást

Gáspár Győző 96 kilogramm.

Ezt a hiánypótló információt az újra zenei pályára lépő showman Facebook-oldaláról sikerült megtudnunk, ahol valósággal tobzódhatunk a csodálatos előtte-utána felvételekben. Győzike ugyanis lelkesen próbál másokat is motiválni arra, hogy hozzá hasonlóan kezdjék el testük átalakítását, hiszen neki is sikerült több mint 40 kilótól megszabadulnia.


A látványos eredményért persze mindent meg is tesz; mindenki láthatja például, milyen rendszerességgel jelentkezik be a konditeremből. Ahol azért nem annyira rajonganak a nógrádmegyeri macsó harsányságáért és szelfimániájáért…

A Borsnak ugyanis a terem vendégei elárulták, Győzike “hangos rikácsolásával” rendszeresen zavarja őket az edzésben, arról nem is beszélve, hogy szinte minden arra járót megkér, fotózzák őt le a gépeken. Ellenben az edzőterem rendszeres vendégei azon állítólag nagyon jól szórakoznak, hogy Győző a nógrádmegyeri Schwarzeneggernek nevezte magát, és a hírek szerint egy sportos testalkatúak számára meghirdetett szépségversenyen is indulni készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik