Szórakozás

Zalatnay Cini boldog a megkésett elismeréstől

A minap mi is beszámoltunk róla, hogy a rangos brit lap, a Guardian hosszas cikkben méltatta, és a magyar Janis Joplinnak nevezte Zalatnay Saroltát, legnagyobb slágereire pedig egy 13 dalt tartalmazó tracklistával hívták fel a figyelmet. A cikk szerzője szerint, ha Cini nem a kommunista Magyarországon születik, világsztár lehetett volna belőle.

Az énekesnő a ma reggeli Mokka vendégeként a hírrel kapcsolatban azt is elárulta , nyáron egyórás interjút adott a  BBC maradandó értékekkel foglalkozó műsorának, ami hamarosan adásba kerülhet. Cini különösen örült annak, hogy Joplinhoz hasonlították, mivel a tragikus sorsú énekesnőt – akivel személyesen is találkozott – nagy ideáljának tartja. Egyúttal persze azt sem bánja, hogy ezúttal nem celebként, és nem a bulvárlapok címlapján szerepelt.

“Nagyon-nagyon jó érzés az biztos, még ha egy kicsit megkésve is, akkor is nagyon jó. (…) Akármi van, egy marha jó érzés. És egy marha jó érzés az, hogy most nemcsak arról van szó, hogy kis melled van, nagy melled van, idős vagy, fiatal vagy, vagy ki van, hogy van, hanem egy zenei értéket értékelnek. Méghozzá úgy, hogy mindig és mindenhol meghallhatod; és én boldog vagyok!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik