Szórakozás

Gombos Edina előkerült és üzent a magyaroknak

Gombos Edina (Array)
Gombos Edina (Array)

Az Aktív egykori műsorvezetője nyáron költözött ki férjével és két gyermekével Amerikába, hogy új, nyugodt életet kezdhessenek a tengerentúlon. Gombos Edina akkor közösségi oldalát is törölte a Facebookról, azóta pedig nem adott hírt magáról a nyilvánosságnak.

A pletykák ezt követően beindultak, csütörtök reggel pedig olyan hírek keltek szárnyra, mi szerint a tévés élete romokban hever. Edina rokonai értesítésére üzent a rajongóknak és megnyugtatta őket.

“Aggódó családtagok jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint “rémálommá vált az amerikai életünk”, mert egy ideje nem vagyok elérhető. Sajnálom, hogy ilyen butaságokat, hazugságokat írnak továbbra is rólunk. Önként döntöttem úgy, hogy babázom, családozom, és a médiaszerepléseket mellőzve élvezem a nyugodt, privát, új életünket. Köszönjük, jól vagyunk! Nem válunk, nem mentünk tönkre, nem vagyunk menekültek, ahogy eddig írták. Természetesen az sem zavar, hogy utódom lett a tévében, hiszen én döntöttem úgy még nyáron, hogy maradok szülési szabadságon. Az igazság tehát, hogy továbbra is boldogságban, szeretetben neveljük a csodálatos gyerekeinket!” – írta Edina.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik