Szórakozás

Hódi Pamela gyerek-szépségszalont nyit

hodi-pamela(960x640).jpg (hódi pamela, )
hodi-pamela(960x640).jpg (hódi pamela, )

Berki Krisztián párja, gyermekének édesanyja nemcsak modellkedik, hanem hamarosan üzletasszony válik belőle. Erről ő maga mesélt a FEM3 Caféban, ahol azt is elárulta, milyen egyedi vállalkozást tervez indítani hamarosan.

“Egy üzletet nyitok, egy gyerek-szépségszalont egy társammal. Ez egy új dolog lesz, kicsit üzletasszony leszek” – mesélte lelkesen Hódi Pamela. És ha velünk együtt önök sem tudják elképzelni, milyen is lehet egy ilyen kicsik számára létrehozott szépségszalon, hát akkor most erre is választ kapnak.

“Fodrászat, ahol elektromos kisautókban ülnek, tudnak közben x-boxozni; gyerekmegőrző, közben a szülő tud körmözni, hajat csináltatni, míg a dada vigyáz a gyermekére. Csillámtetoválás, arcfestés, showkabin, minden, amit el tudsz képzelni” – sorolta a leendő szolgáltatásokat a celebhölgy, aki úgy érzi, ezzel az üzlettel egy “extra amerikai dolgot” fog megvalósítani.

Pamela egyébként már az Édes Élet forgatása alatt is szeretett volna önállósodni; akkoriban éppen egyforma ruhákat szeretett volna tervezni gyerekek és kutyák számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik