Szórakozás

Csonka András kérdőre vonta Bereczkit

Feszült volt a légkör a Sztárban sztár vasárnap esti adása után – legalábbis így értesült a Blikk. A lap információi szerint ugyanis balhé volt abból a színfalak mögött, hogy Bereczki Zoltán arra célozgatott Peter Sramek Csonka Pici alakításának értékelése során, hogy Csonka András nem énekel élőben fellépései során.

“Tapintható volt a feszültség, András értetlenkedve próbálta megtudni, hogy honnan veszi ezt Bereczki. Csonka nem tágított, láthatóan tisztázni akarta magát a vádak alól, látszott rajta, hogy bántja, amit Zoli élő adásban mondott” – mesélte a lapnak egy bennfentes a show utáni percekről. Bereczki menedzsere szerint a két színész-énekes már tisztázta a dolgot, de különben sem tartozik a nyilvánosságra, hogy mi történik a színfalak mögött.

“Egy huszonöt éve a zenés színpadon is létező emberről már a felvetés is fura volt, ezért szerettem volna tisztázni, mire is gondolt Zoli pontosan. Nem szeretem a konfliktusokat, így azonnal meg is beszéltük a dolgot, ahogy Majkával is tisztáztuk az ő megjegyzéseit” – ezt pedig már Csonka András nyilatkozta a bulvárlapnak, hozzátéve azt, hogy most leginkább gőzerővel készül a hétvégére, amikor majd a Quimby frontemberének, Kiss Tibinek a bőrébe bújva lesz látható és hallható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik