Szórakozás

Varga Győző szerint Majka lopta a legnagyobb slágerét

Talán ember nem létezik az országban, aki ne ismerné Majka Belehalok című slágerét. A dal már a megjelenése óta csúcsokat döntöget és több mint 33 millió kattintásnál tart, amire méltán büszkék az előadók.

Varga Győző – aki nem mellesleg hétről hétre együtt dolgozik a Sztárban sztárban Majkával – azonban közösségi oldalán arra utal, hogy a valóságshow szereplőből lett zenész-műsorvezető egy szerb előadótól lopta legnagyobb sikerét.

“Majka: Belehalok? Végülis nem véletlenül hívják a dalszerzőt dalszerzőnek, hiszen valahonnan szerezte a dalt… az már más kérdés, hogy honnan” – írta a Facebookon Győző.

Habár nem tudni, hogy a mirigyes miért most, és miért a nyilvánosság előtt akarja lejáratni kollégáját, az biztos, hogy gyanúsítgatásával most mellélőtt. Majka ugyanis már három évvel ezelőtt közölte, hogy megvették a zenei alapot és azóta is tartja a kapcsolatot az eredeti szerzővel.

“Szoktam is beszélni Nikolával, az alap szerzőjével. Mi megegyeztünk ezzel a sráccal, ő örült a dalnak, nagyon tetszett is neki a verzió” – nyilatkozta korábban Majka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik