Szórakozás

Támadják a kommentelők a Gáspár Lacit kritizáló Havas Henriket

A Sztárban sztár tegnap esti adásában ismét Gáspár Lacié volt az egyik legkiemelkedőbb produkció, és egyben az egyik legmeggyőzőbb átváltozás is. A zsűritagok is odavoltak az előadásért, még úgy is, hogy Majka szerint a Whitney Houstont alakító énekes leginkább a Szomszédok epizódjaiban szereplő Liptai Claudiát idézte vissza.

Havas Henrik azonban kevésbé viccesen adta elő kritikáját, amiért osztják is rendesen a kommentelők a Facebookon. A Tanár Úr szerint ugyanis Gáspár Laci nem értette az I Wanna Dance With Somebody szövegét; ahogy mondta, valaki igazán elmagyarázhatta volna neki, hogy miről szól, és akkor nem “hülyéskedte volna el” a “tragikus dalt.” A véleménnyel nemcsak maga az énekes, de a hozzászólók sem értettek egyet.

  • “Kedves Havas Henrik! A kritikája, mely szerint Laci nem hitelesen adta elő Whitney Houstont, mert nem volt elég tragikus, nem állja meg a helyét. Megnéztem az eredeti klipet, Önnek is meg kéne. Végig mosolyog, tombol és ugrál a hölgy. 2012-ben hunyt el, a dal pedig 1987-es(24 éves volt). Gondolja 25 évvel a halál előtt tudta, hogy Xanax túladagolásban fog meghalni? A Lacinak teljesen igaza volt! Annyira felbosszantott ezzel Henrik, hogy utána kellett járnom. Ne feledje, a Google az Ön barátja is! Hajrá Laci!”
  • “Csak azt tudnám hogy az a félkegyelmű Havas miről hadovált ? Szuper volt Laci!”
  • “Henrik vajon hol járt, mire gondolt?”
  • “Mit keres ott ez a Havas Henrik? (bár valószínüleg nem keveset!) “
  • “Havas, nézd már meg az eredeti klipet! Nevet végig benne Whitney. Akármiről is szól a dal. Laci jól tolta.”
  • “Havas melyik csatornát nézte? A cseh kettőt? Whitney ezen száma szomorú, tragikus??? Attól, hogy mi történt ezzel az Isten adta tehetséggel, még nem kell minden számát zokogva énekelni, azt ő sem szeretné. Lehúzó egy ilyen jókedvet ébresztő műsorban Havas H. Mindenki nevet, szórakozik, ő viszont világfájdalommal az arcán mély elmélkedésekkel próbálkozik. Ez nem az ő műfaja, be kellene látni.”


Nos, ön szerint igaza volt Havas Henriknek, vagy inkább az őt lehúzó, és hozzáértését firtató kommentelőkkel ért egyet? Önnek hogy tetszett Gáspár Laci újabb átalakulása?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik