Szórakozás

Győzike az Eurovíziós Dalfesztiválra készül

Gáspár Győzőnek nagy tervei vannak zenei karrierjével. Miután a TV2 kihagyta kedvenc műfajából, a realityből, most újra az éneklés felé fordult. Nemrég megjelent egy szóló dala, de egykori együttesét a Romanticot is újra talpra állította. Utóbbival pedig egész Európát meg akarják hódítani.

“Elég volt a limonádé dalokból, amik semmiről nem szólnak! A Romantickal kint a helyünk az eurovíziós fesztiválon, hogy végre egy roma csapat angolul és a romák nyelvén képviselje hazánkat a világ színe előtt. Olyan színpadi show kell, amiről az egész világ beszél. És egy olyan dal is” – kezdte a Borsnak Győzike, aki elárulta mivel készülnek a hazai válogatóra, és mi okozhat nehézséget számára a nemzetközi porondon.

“A magyar nevezéshez magyar és angol nyelven is be kell küldeni a dalunkat, ami már majdnem teljesen kész. Lovári betétet is tervezünk, In­diától Luxemburgig, Brüsszelen át a lovári ugyanaz, ugyanúgy beszélik. Ez összeköt minket, így adta magát, hogy a központi téma a rasszizmus lesz. A lányok öt évet húztak le hajón, jól beszélnek angolul. Én magyarul sem, de most nekiálltam az angoltanulásnak. Általunk nem három topmodell megy ki a döntőre, hanem három isten ­adta tehetség, úgyhogy a sikerünket el lehet könyvelni” – szögezte le Győző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik