Szórakozás

Király Linda szerint éppen Viktorra van szükség a zeneiparban

Az énekesnő teljes mellszélességgel támogatja az amerikai Voice-ba bejutó testvérét, a Borsban pedig most azt is elárulta, miért látja esélyesnek öccsét a tengerentúli karrierre.

“Gyerekkorunk óta tudom, hogy Viktor mire képes, és nagyon büszke vagyok rá. Szerintem óriási rés van most a piacon és pont egy olyan emberre van szükség, mint Viktor. Különleges hangszíne van, egy gyönyörű fiú, és ami szintén nagyon fontos, hogy az óriási barna bociszemein átjön, hogy mennyi kedvesség van benne. Nem utolsósorban remek zeneszerző, amit nem egyszer bizonyított itthon is. Mondhatni, egy teljes csomagot jelent Viktor, amit jó lehet kiaknázni.

Facebook
Facebook

Ebben a műsorban már nem az a kérdés, hogy ki tud énekelni, mert azt mindenki tud. Itt már az a fontos, hogy ki hat az emberek érzelmeire a személyiségével, a hangszínével és a dalválasztásával” – mondta el Király Linda a lapban, ahol Király Viktor azt árulta el, mennyire tartott a magyar emberek véleményétől.

“… Jól esik, hogy a magyarok mellettem vannak. Óriási rizikót vállaltam, mert mi lett volna, ha nem fordul meg egyetlen szék sem? Most szóltak volna itthon?” – mondta el az énekes, aki október 19-től lesz látható majd az amerikai NBC csatornán látható The Voice című műsor élő show-iban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik