Szórakozás

Simon Cowell üzent a Got Talent magyar versenyzőinek

Szombat este startol el a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon, a leendő szereplőket pedig még a formátum atyja – akinek nevéhez többek közt az X-Faktor is fűződik – is ellátta jótanácsaival. A Sebestyén Balázs és Dombóvári István műsorvezetésével; és a Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó alkotta zsűrivel jelentkező műsor versenyzőinek és készítőinek Simon Cowell producer a távolból üzent.

„Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor először látok meg egy sztárt és már tudom, hogy milyen hihetetlenül tehetséges, milyen lehetőségek vannak benne. A műsoraink sok tehetséges embernek adtak lehetőséget arra, hogy megmutassák a világnak mit tudnak. Nagyon büszke vagyok arra, amit ezek a művészek és műsorok elértek. Ez dicséri a csapatainkat és a producereket, akik ezeket a műsorokat létrehozták világszerte.

Europress
Europress

Én azt szeretem a Got Talentben, hogy varieté műsor, a varieté műsorok pedig évszázadok óta népszerűek, mert szórakoztatóak. A Got Talentben bemutatkozó rengeteg tehetség is hozzájárul a sikeréhez, és végső soron az egész arról szól, hogy az emberek eljönnek a válogatóra. Azt tanácsolom nekik, hogy merjenek nagyban gondolkodni, legyenek mások és lepjék meg a zsűritagokat. Ez egy globális színpad. (…)

Az RTL Klub nagyon jól ismeri a piacát, fantasztikus munkát végeztek az X-Faktorral, és tudom, hogy a Got Talenttel is így lesz” – bízik a magyar műsor sikerében az ötletgazda, aki a tavalyi brit fináléban zsűritagként is szerepelt; a döntőre akkor 17,4 millió tévénéző volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik