Szórakozás

Rihanna meg akarta menteni az őt bántalmazó Chris Brownt

Egészen megdöbbentő őszintességgel beszélt a rapperrel való korábbi kapcsolatáról az énekesnő a Vanity Fairnek adott interjújában.

Mint az ismeretes, Rihanna és Chris Brown egészen fiatalon lettek egy pár, és 7 éves kapcsolatuk során a rapper többször súlyosan bántalmazta az énekesnőt. A bíróság még távoltartási végzést is elrendelt, amit később az énekesnő visszavonatott, de zűrös magánéletük sokáig még a közösségi oldalaikon is követhető volt.

2012 Fotó: Europress
2012 Fotó: Europress

Rihanna azonban most legbensőbb érzéseit is a nyilvánosság elé tárta az üggyel kapcsolatban, és elárulta, hogy a családon belüli erőszak áldozataihoz hasonlóan úgy érezte, egyfajta feladata, hogy bántalmazó exe mellett maradjon. Az énekesnő teljesen biztos volt benne, hogy meg tudja változtatni szerelmét, ezért is adott neki második esélyt.

“Talán én vagyok az az ember, egy őrangyal; az az ember, aki ott van, mikor ő nem elég erős, amikor nem érti meg a világ, amikor neki éppen szüksége van arra, hogy valaki bátorítsa, aki segíti egy pozitív úton, és megmondja, hogy mi a helyes” – idézte fel akkori gondolatait a világsztár, aki mindenáron vigyázni szeretett volna egykori párjára, és hitt abban, hogy az emberek csupán nem értik meg őt.

Az énekesnő az interjúban azt is elárulta, nem volt komoly kapcsolata a Brownnal való szakítása óta, és egyelőre nem is vágyik újabb szerelemre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik