Szórakozás

Kim Kardashian számára undorító a terhesség

Kanye West felesége decemberre várja második babáját, de a tengerentúli főceleb utálja a várandósságot. A 34 éves hölgyemény saját weboldalán osztotta meg érzéseit a rajongókkal, ahol elmondta élete legkínzóbb 9 hónapját éli át, ráadásul már nem először.

“Számomra a terhesség életem legrosszabb élménye. Egyetlen pillanatát sem élvezem és nem is értem, hogy mások mit szeretnek benne. Nem is tudom, hogy mit utálok a legjobban, azt hogy dagad a bokám, fáj a hátam, vagy hogy az egész testem megváltozik. Úgy érzem, mintha valaki más bőrében lennék. Nem érzem magam szexinek, sőt kifejezetten gusztustalan és bizonytalan vagyok ilyenkor” – kezdte a nemrég még meztelen terhes fotót posztoló Kim, aki azért a szülés pozitív oldalát is látja.

“Mindezek ellenére azt kell, hogy mondjam, hogy amennyire gyűlölöm az egész terhesség érzését, annál jobban szeretem az utána következő kihívást, hogy a testem újra a régi formájába hozzam. És persze azért is megéri ez az egész, mert a végén a karjaimban tarthatom a kisbabámat” – írta a híresség.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik