Szórakozás

Gáspár Laci: Nem hiszem el, hogy Jackson koreográfusa személyesen üzent nekem

A zsűri és a nézők egyöntetűen imádták Gáspár Laci vasárnapi alakítását a Sztárban sztárban, pedig az énekes eleinte tartott tőle, hogy nem fogja tudni megidézni példaképét, Michael Jacksont.

“Tartottam a feladattól, ugyanakkor hittem benne, ha beleteszem a szívem-lelkem a gyakorlásba, akkor sikerülhet és meg is lett az eredménye. Szeretem a kihívásokat, mert szerintem kell a drukk ahhoz, hogy az ember jól teljesítsen” – kezdte a 24.hu-nak az énekes.

Laci a külsőségek és a szakmai megmérettetés mellett a mozgástól is félt, hiszen sosem volt a táncparkett ördöge, kemény munkája azonban meghozta a gyümölcsét. A produkció után Jacko egykori koreográfusa video üzenetben gratulált neki.

“Már az is rendkívül nagy dolog volt, hogy a zsűrinek és a közönségnek is tetszett a produkcióm, de az, hogy LaVelle Smith Jr., aki 23 éven keresztül állt ott Michael Jackson mellett személyesen nekem üzent, az egy óriási elismerés. Amikor hazamentem a show után, nem is tudtam aludni, nem hittem el, hogy mindezt megérdemlem. Sok pozitív visszajelzést kaptam, azt mondták kár volt izgulnom annyira és ez számomra egy megvalósult álom” – árulta el Gáspár Laci, aki mindezek után nem áll le a tánccal.

“Jackson mindig is inspirált és ezek után úgy tervezem, hogy az új klipemben is bevehetek egy komoly táncot, pedig korábban sohasem csináltam ilyet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik