Szórakozás

Válogatott vízipólós volt az Éjjel-Nappal Budapest új szereplője

Új szereplő érkezett az RTL Klub napi sorozatába, az Éjjel-Nappal Budapestbe. Roland egy igazi macsót alakít, aki imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. A srác kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt. És állítólag még a csajozáshoz is ért.

“Azért választottam a vízisportot, mert az összes többiben ügyetlen voltam, és amúgy is egy elég gömböc gyermek voltam még kiskoromban. Úgy gondoltam, hogy a vízilabda lesz az, amiben megtalálom az életcélom és ki tudok teljesedni. Pár év múlva sikerült olyan testi változást mutatnom, hogy végül megmaradtam ennél, meg olyan baráti társaság is kialakult körülöttem, ahol úgy tudtam érezni magam, ahogy szerettem volna” – mondta a Reflektornak Roland, aki számára hamar világossá vált, hogy a sport a csajozásban is a segítségére lehet, és egymás után törte össze a női szíveket.

“Eleinte nem is gondoltam, csak annyit vettem észre, hogy a meccsekre egyre több lány jár ki. Gondoltam, hogy az egyikhez odamegyek, hogy meg szeretne-e inni valamit. Itt jött a felismerés, hogy igazából nagyon jó, hogy sportolok, mert így egyszerűbb csajozni. Ha jó dumád van, akkor még egyszerűbb. A csajozásnál egy titok van: magabiztosan kell előadnod magad, nem lehet egy perc megingásod sem. Ha kamuzol a lánynak, akkor úgy kamuzz, hogy te is elhidd” – fejezte be bemutatkozását egy bölcselettel az új szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik